26.09.2013

Dylan Moran Press Accreditation

ACREDITARI DE PRESA Dylan Moran/ 8 octombrie / Cinematograful Scala, Bucuresti

In perioada 27 septembrie – 2 octombrie se primesc cererile de acreditare pentru evenimentul Dylan Moran ce va avea loc pe 8 octombrie la Cinematograful Scala. Cererile de acreditare se vor trimite exclusiv online, prin completarea formularului electronic prezent aici.

Pentru fiecare agentie de presa/publicatie/post radio – TV/website se pot trimite cereri de acreditare pentru maxim doua persoane, reporter si fotograf/cameraman. Vor fi luate in considerare doar cererile trimise in perioada mai sus mentionata, decizia finala legata de acreditari va fi luata alaturi de managementul artistului, aceasta urmand a fi comunicata ulterior pe adresa de e-mail a persoanei de contact.

Numarul de acreditari este limitat, in sprijinul deciziei finale fiind necesara detalierea in formularul online, in limba engleza, a scopului pentru care este solicitata acreditarea, o scurta prezentare a publicatiei/postului, precum si mentionarea link-urilor catre orice materiale, stiri, articole etc. publicate despre evenimentul in cauza.